Experience the x-cube

ready for a new challenge?

Prijs

€ 50,00 / € 95,00

Aantal spelers

2-6

Tijdsduur

30 / 60 minuten

solve the mystery

THE NEXT GENERATION
ESCAPE EXPERIENCE

In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar.

Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

a unique experience

Wat is de X-Cube?

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal.

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

We hebben een 30 of 60 minuten missie voor volwassenen en een missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Deze missie duurt 30 minuten.

Het is tevens mogelijk om 2 of zelfs 3 X-Cubes met een gezelschap tegelijk te spelen en zo te battlen tegen elkaar.

THE NEXT LEVEL
escape experience