Experience the x-cube

ready for a new challenge?

Prijs

High End Simulator: € 20,50 p.p
Full Motion Simulator: € 18,50 p.p.

Aantal spelers

High End Simulator: max. 20 personen
Full Motion Simulator: max. 4 personen

Tijdsduur

High End Simulator: 60 minuten
Full Motion Simulator: 20 minuten

solve the mystery

a unique experience

In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar.

Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

a unique experience

Wat is de X-Cube?

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-4 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal.

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

Het is tevens mogelijk om 2 of zelfs 3 X-Cubes met een gezelschap tegelijk te spelen en zo te battlen tegen elkaar.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Max speed
Designer