• Ready
  • Set
  • Scroll

Prijs

High End Simulator: € 20,50 p.p
Full Motion Simulator: € 18,50 p.p.

Aantal spelers

High End Simulator: max. 20 personen
Full Motion Simulator: max. 4 personen

Tijdsduur

High End Simulator: 60 minuten
Full Motion Simulator: 20 minuten

Lost in
the game

a unique experience

Stap in één van onze 24 (waaronder een aantal full motion) race simulatoren en beleef een fantastische race experience en race over Circuit Zandvoort of een van de andere beroemde Formule 1-circuits ter wereld! Een ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game ervaring vereist.

Wij stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Wil je wat extra uitdaging, en bijvoorbeeld zelf schakelen of geen assists, dan kan dat natuurlijk ook!

award-winning

Hoe werkt het?

Bezoekers kunnen met maar liefst twintig vrienden, familieleden of andere bezoekers tegelijkertijd deelnemen. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race sessie met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips.

Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en race. De Race Marshall verzorgt tijdens de race het live commentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor sim race ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen hulp(middelen), dan kan dat natuurlijk ook.

Tijdens de race ervaar je fysieke en visuele elementen zoals force feedback, rook- en lichteffecten. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, wat nog wel eens tot hilarische boardradio’s leidt. Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. Time jouw pitstop dus op het goede moment!

Na de race krijgt iedereen de uitslag en rondetijden mee en kun je nog even die snelste rondetijden met elkaar vergelijken.

Formula 1 merchandise

for the complete experience

Ben je op zoek naar de nieuwste officiële Formule 1 merchandise? Neem dan en kijkje in de fanshop. Daarnaast kun je tijdens je bezoek uiteraard ook terecht voor een hapje en een drankje.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Max speed
Designer